Tryllekunstner for voksne

Adams trylleshow for voksne er meget imponerende men samtidigt meget morsomt. Showet er med visuelle tryllerier og med mental magi.

klip fra Mental underholdning til Lea Kesslers fødselsdagfest i September 2018

Adam, han kan lave Mental magi og jeg må bare sige at han fik ALLE med! Han er en lidt alsidig kunstner, i hvert fald ikke noget jeg har set før, og det var virkelig virkelig godt. Hans optræden varede i 30-40 minutter, og han havde alle opslugt gennem hele “showet”. Det var fantastisk godt, og genial underholdning, hvis du spørger mig. Man havde egentlig ikke rigtig lyst til at slippe ham fri, da han var færdig, bare et enkelt lille nummer, ville der næsten endeløst være plads til.

Lea Hvidt Kessler

Lidt blandede klips fra trylleshow for voksne

Anmeldelser fra Eventzonen

“Vi har hyret Adam et par gange som close up tryllekunstner på  vores diskoteker

–  og vores gæster er meget begejstret for hans magi!”

Nunchi og AYA – diskoteker i Odense

Trylleshowet for voksne kan bookes til hele landet og kan vare fra 20-45 min. Adam har 20 års erfaring med at optræde med magi og trylleri for voksne.

Trylleshowet kan bookes til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, julefrokoster og andre events hvor et magisk og morsomt indslag vil passe ind.

Trylleshowet kan kombineres med bugtaler maske underholdning som afslutning – og kan være med 1 eller 2 masker på gratulanterne. Bugtaler maske indslaget kan være ud fra stikord om gratulanterne.

klip fra Leif og Bodils sølvbryllup -skrevet ud fra stikord om dem

Prisen for trylleshows er fra 3500kr -5500 kr afhængigt af varighed og hvor i landet det er

Kontakt her for en uforpligtigende forespørgsel

Adam svarer altid meget hurtigt på henvendelser

Mobil: 50 92 83 42